top of page

Welkom bij HeppieStuff, een mini-warenhuis online

Bijgewerkt op: 26 sep.


Rodeo Drive, Beverly Hills Los Angeles

Die aparte houten tafel waarvan je zit te eten, het lekkere badschuim… Wat als je al die ‘heppie stuff’ uit onze B&B Mary's Place ook gewoon bij jou thuis kunt hebben? Voor een dagelijkse dosis instant happiness. Het vuurtje voor ons B&B-concept – een B&B én mini-warenhuis online – wakkerde zo’n twee jaar geleden aan in een bistro aan Rodeo Drive.


Hoe ons idee voor een mini-warenhuis online geboren werd

We maken even een trip down to memory lane. Naar het najaar van 2021 om precies te zijn. Maarten en ik hadden net, na een lange zoektocht, ons droomhuis gekocht in Friesland. Een oud schoolgebouw uit 1874 met eraan vast een kleine B&B. De toenmalige eigenaresse had er een prachtige plek van gemaakt. Het was eigenlijk nooit onze bedoeling geweest om een B&B te gaan runnen. Maar tja, soms komt er iets op je pad en ga je het avontuur gewoon aan. Gelukkig hadden we wel nog even de tijd om ons goed voor te bereiden op ons nieuwe avontuur, want we konden pas in de zomer van 2022 onze intrek nemen op onze nieuwe plek.


En zo zaten we op een avond lekker samen een wijntje te drinken en te brainstormen over onze nieuwe B&B in Friesland. Welke naam vonden wij erbij passen? Hoe zouden we de B&B gaan inrichten… Mijn hoofd ging alle kanten op, toen ik ineens moest denken aan onze vakantie in Los Angeles een paar jaar eerder.Brainstorm

Op een zonnige middag liepen we over Rodeo Drive

De geur van lekker eten trok als eerste onze aandacht waar we langsliepen. Maar ook de inrichting van de betreffende bistro was helemaal leuk. Met van die grote industriële lampen boven de versleten houten eettafels. Keukenrekken gevuld met luxe flessen lokale olijfolie en wijn. En grote groene gistingsflessen als bloemenvaas. Daar ging mijn stylistenhart natuurlijk direct sneller van kloppen. En wat bleek: alles wat je er zag, was te koop! Dus ook de stoel waar je op zat, de tafel waar je van at, de lamp aan het plafond… Alsof je het blije gevoel en de inspiratie die je daar kreeg, fijn mee naar huis kon nemen. En zo lekker thuis kon nagenieten van je middagje of avond in deze bistro in LA. Elke dag opnieuw.


‘We zeiden tegen elkaar: als we ooit samen iets gaan opzetten, dan moet het zoiets zijn’


Terwijl we in die bistro zaten, zeiden we tegen elkaar: als we ooit samen iets gaan opzetten, dan is deze bistro wel een heel goede inspiratiebron! Het zou een plek moeten zijn waar Maarten zich helemaal kon storten op zijn grote hobby: koken. En ik mijn kinderdroom van het hebben van een eigen winkel kon verwezenlijken. En zo ontstond het idee voor ons B&B-concept: een B&B en mini-warenhuis online.


B&B en online conceptstore in Friesland

Inmiddels hebben we met onze B&B Mary’s Place een jaar proefgedraaid. En eindelijk is nu ook mijn webshop HeppieStuff klaar.


Nou ja, ‘af’ is het natuurlijk nooit, maar het fundament staat en ik ben er ontzettend trots op. En jullie raden het al: in mijn webshop zijn allerlei producten te koop die je ook terug kan vinden in onze B&B. Van de bijzondere Meraki skincare producten en Marie Stella Maris haarproducten in de badkamer, tot die lekkere Nicolas Vahé kruiden in de keuken en de stijlvolle woonaccessoires van onder andere House Doctor. Het assortiment van HeppieStuff, een mini-warenhuis online - zal mettertijd alleen maar groter worden. Zelf zie ik het meer als een mini-warenhuis online, rijkelijk gevuld met spullen waar je blij van wordt. Net zo blij als Maarten en ik destijds werden van die bistro in LA. En nog elke dag zijn in onze B&B in Friesland.


Dus kijk gerust rond. En hopelijk zie jij ook iets waar je blij van wordt.Liefs, Flo

HeppieStuff mini-warenhuis online


26 weergaven0 opmerkingen
bottom of page